Glade og lettede klienter siger:

Jens siger:

"Jeg er nok en lidt stille mand, hvis du spørger min kone. Men hun fik mig overtalt til at være med på det her kursus. Det har jeg ikke fortrudt. Lige pludselig forstår jeg meget bedre, hvad der sker mellem os, som du kalder det. Jeg begynder at se, hvorfor jeg trækker mig og på den måde optrapper konflikten og det bedste er, at jeg er blevet meget bedre til at lytte til hende og jeg kan mærke det enorme forskel det gør i vores dagligdag og vores nærhed. Jeg havde egentlig opgivet at vores ægteskab blev meget bedre og troede også, at min kone havde affundet sig med det. Jeg havde ikke regnet med denne forskel og de her resultater. Jeg er overrasket over, hvor meget kommunikationen også betyder for vores samliv og det har været det allervigtigste, jeg har lært. Jeg vil anbefale ALLE at tage sådan en kursus. Det er billigt i forhold til den forbedrring som det kan bringe med sig, når man følger anvisningerne". 

❤️

 

Inger siger:

"Jeg var ærligt talt lidt skeptisk om et online kursus kunne ændre noget. Men jeg er utrolig glad for at jeg sagde ja. For selvom jeg både kunne være frustreret og forvirret i løbet af kurset (tak for at hjælpe mig videre der, Christiane), så er det jeg oplever nu, flere måneder bagefter at vi sluttede det, at vi bliver bedre og bedre til at tale sammen. Det har betydet enorm for stemning i huset. Vi griner mere. Vores børn er roligere. Vi har LANGT færre konflikter og vi har mere sex 😉. Det her har reddet vores ægteskab, og det er SÅ meget pengene værd!"

❤️

 

Mette siger:

"Vi havde i går aftes, efter at have set din video om kommunikationsmønstre, en dejlig lang snak om i de mønstre vi havner i. Virkelig lærerigt og vi fik snakket på en god måde uden anklage, kritik og skyld. Jeg synes vi er godt på vej og vi er meget bevidste om vores måde at kommunikere med hinanden og andre på. Hvor er jeg glad for, at vi har fået taget fat på dette nu."

❤️

 

Anja siger:

"Tak for et rigtig godt kursus, Christiane!

Jeg synes, at det er befriende at tænke på, at jeg har ansvaret for min egen lykke. Det har jeg taget til mig. At jeg selv skal sørge for at opfylde mine behov og stå ved det jeg har brug for, så min familie ikke skal være tankelæsere. Jeg er generelt blevet mere rummelig overfor min mand og den måde han er på, fremfor at lave ham om. Tak for de mange gode værktøjer!"

❤️

 

Michael siger:

"Hej Christiane, tak for alt det du giver. Det er efter kurset gået over al forventning. Jeg var vild med din konstruktive og klare måde at undervise på og jeg kan lide, at jeg altid kan komme tilbage og repetere, men det bedste er, at min kone og jeg efterfølgende har afklaret et par tunge problemstillinger. Det vigtigste er, at vi nu har en bedre forståelse og accept af hinanden og  ansvarsfordeling for vores lykke. Det ser ud til at vi pludselig anvender et andet mere hensigtsmæssigt og positivt sprog i vores kommunikation. Jeg ved, at vi skal arbejde videre med det, men jeg føler vi har et mere solidt grundlag nu. Jeg er meget glad for at der er lykkedes at bryde barrieren! Tak for det. Jeg kan kun anbefale andre at tage kurset!"

❤️

 

Agnes siger:

"Du har reddet vores parforhold. Vi har sex igen. Og vi har fået løst problemerne med dine og mine børn. TAK, Christiane. "

❤️

 

Katrine siger:

"Et super kursus - og jeg har været på en del selvudvikling. NÆRVÆRET er allerede styrket og stemningen er helt anderledes nu. Har allerede anbefalet dig til et par venner"

❤️

 

Birgitte siger:

"I løbet af kurset var der nogle ting jeg syntes var svært. For hvordan kunne det ændre på kæresten negativitet at JEG tog en kursus i kommunikation? Men jeg forstår nu at alt det jeg påvirker og at det handler om hvordan jeg vælger at tolke og reagere. Det har gjort en KÆMPE forskel. Før følte jeg, at jeg talte til en dør og var frustreret og blev irriteret og vred. Men nu oplever jeg hvor meget der sker, når jeg vælger at lade være med at gøre mig til "offer" for hans humør og adfærd. Tak igen, Christiane."

❤️

 

Camilla siger:

"Kære Christiane, det har været en kæmpe "øjenåbner" at opdage, hvordan det at jeg kan vælge en anden "tilstand" ændrer alt i vores kommunikation. Jeg har altid set mig som været den bedste til at kommunikere af mind og jeg, men jeg har opdaget, at jeg har brugt det som undskyldning for at være sur og bitter og ikke behøve at tage ansvar. TAK 😍"

❤️

 

Christina siger

"Det har været en stor forandring  at jeg er blevet 100% bevidst om, det er mit valg om jeg vil gå og være bitter over situationen eller fokusere på alt det positive og dejlige der er i mit liv. Samt at fejre mine sejre!

Forløbet har givet mig værktøjer.

Blandt andet til at finde ud af hvilken type kæreste jeg gerne vil være og givet mig en indsigt i hvad gik galt mellem min mand og jeg.

Så nu er vi igang med en ny fortælling og det føles næsten som et nyt liv. Jeg er næsten nyforelsket!" 

❤️

 

Mette og Peter siger: 

Jeg vil gerne sige kæmpe tak.

Min mand og jeg var i terapi hos dig sidste forår (midt i Corona Lockdown) online.
Vi var på Skilsmissen rand og min mand var ikke sikker på at han følte nok til at blive i forholdet.

Vi var faktisk midlertidigt flyttet fra hinanden og jeg havde efter en lang kamp givet slip og accepteret.

Vi valgte dog at give det en allersidste chance kontaktede dig. Det er ultimativt den allerbedste beslutning vi har taget.

Jeg tror vi havde 5 møder med dig og det har gjort en kæmpe forskel. Vi har arbejdet benhårdt med de redskaber du har givet os og det har kostet blod sved og tårer undervejs. MEN vi sammen i dag og vi har fået et fantastisk forhold - vi er blevet meget bedre til at "fylde hinanden op" istedet for at tappe for energi.

Vi er ikke i tvivl om at vi elsker hinanden og at det var hele kampen værd.

Vi vender helt sikkert tilbage til en forebyggende samtale for at sikre at vi fortsætter den gode stil 🙂

Så Christiane - Blot en TAK for at give os redskaberne til at genskabe vores forhold (og faktisk gøre det bedre end nogensinde ) og hjælpe til at vores 4 skønne unger ikke blev skilsmissebørn 🙂

❤️

 

René siger:

"Hej Christiane.  Tusind tak for online hypnoterapi jeg havde hos dig angående fysiske udfordringer jeg har haft gennem de sidste 13 år, specielt med maven, der opstod efter nogle negative livsomstændigheder.

Det har hjulpet langt mere end jeg havde turde forvente og min dagligdag er så meget bedre hvor jeg nu er meget mere fri. Ud over det har det haft en positiv ”bivirkning” på det mentale plan hvor mange ting er faldet meget mere på plads og er væsentlig styrket. Det havde jeg ikke forventet, men for mig er det et rigtig stort dejligt plus 😊

Så alt i alt er jeg meget imponeret og mere end ovenud tilfreds med udfaldet. Jeg vil helt sikkert komme igen hvis, eller når jeg har behov for det en anden gang 😀 Kan varmt anbefale dig til andre.

Du kan dit kram – TUSIND TAK 🙏"

 

❤️

 

Cathrine siger:

 

Hold nu op, hvor er det et fantastisk godt kursus du har lavet til mig, os og alle andre.❤️❤️❤️
Har allerede hørt modul 3-4 to gange igennem. Det virker - forandre og forløser for hver sætning du siger.
Til forskel fra så mange andre behandlere og coaches kan jeg mærke dig i hver eneste sætning. Man tror på du selv har været der- gennemlevet det - Og man tror på at det faktisk ER muligt at lære at gøre noget andet og dermed få det kærlighedsliv man længe har længtes efter.
Du er virkelig go’! TAK 🙏❤️
Indholdet i kurset Burde forøvrigt være basislæring i grundskolen❤️ - selvfølgelig i tilpasset form😅. Til forløsning af konflikter I Gazastriben på Vestbredden -såvel som  skænderierne ved køkkenvasken. 🤣

 

❤️

 

Claudia siger:

 

"Jeg er super glad for at have deltaget i Kærlighedsfyldt og Intimt Parforhold kurset, det har givet mig SÅ meget godt, og alle brikkerne er så småt ved at falde på plads - takket være dig - og det har virkelig rykket til den positive side  

 

Mange tak for et virkelig brugbart kursus og alle de kærlige spark bagi, det var lige hvad jeg trængte til 

 

Jeg er så glad for at have "mødt" dig, du har virkelig fået mig op af det sorte hul ❤"

 

❤️

 

Henrik og Marie siger:

 

Vi har været utroligt glade for, alt du har lært os 🙏🏻 og efter at have kendt hinanden i 43 år og været par i 31 år, var din undervisning en fantastisk saltvands indsprøjtning. Du er knald hammerende dygtig og fantastisk til, at give din viden videre. Vi vil altid være dig dybt taknemmelig for, at have “reddet “ os.
Vi bruger stadig af vores nye lærdom.
Så vi kan kun anbefale dig til alle, som er gået lidt sur i parforholdet.
Igen 1000 tak 🙏🏻😉

 

❤️

 

Malou siger:

Kære Christiane. 

Du har i den grad forandret vores parforhold til helt nye højder. Og det, jeg har prøvet at få min mand til i over 30 år, har du klaret på ganske få uger. Så du vil for mig, altid være kære Christiane. Og tusind, tusind tak for det. Han er en mand der aldrig har været til at tale følelser med.
Når jeg havde noget, jeg måtte af med, skrev jeg et brev til ham, så han vidste hvordan jeg havde det. Og en meget sjælden gang, kom der lidt retur. Nu taler vi følelser HVER DAG. Og selv om vi altid har været stærke sammen og faktisk har haft det godt sammen i alle årene. Man lærer jo at være kæreste med en træmand. Så er det et stykke tid siden, vi har haft det så godt som nu. Vi er forelskede igen og nyder hver en time sammen. Så vi er dig dybt taknemmelige. 
Vi suger til os, og vi er faktisk benovet over, hvor meget arbejde du ligger i dette 🙏🙏🙏
Vi føler os, så meget taget i hånden og guidet med hjertet ♥️

 

❤️

 

Tine siger:

Det jeg virkelig synes, at du er god til er at sætte ord på det der sker i mig og som jeg selv har svært ved at formulere. Det gør, at jeg føler mig set og forstået og kan nemmere arbejde med det. Det gør også at jeg føler at min mand forstår mig nu.

Du er god til at se mig så jeg ved, at det ikke kun er mig, der er mærkelig.

Du prøver ikke at fikse forholdet men giver plads til den konflikt der er og at den får lov til at udfolde sig – ment på den måde, at forholdet ikke skal reddes på bekostning af miste os selv- Vi må redde os selv og igennem det redde forholdet, hvis det skal.

 

❤️

 

Andreas siger:

Kære Christiane. Tak for nogle gode sessioner som har medvirket til at skubbe mig ud af en fastlåst optik ift de problemstillinger som vi har drøftet. Jeg arbejder nu videre med 'mental styrketræning', problemhåndtering og helikoptertræning og er spændt på at se hvor det fører hen:-) 

 

❤️

 

Nadia siger:

"Christiane er varm, nærværende og tillidsskabende. Jeg føler mig tryg og betydningsfuld når jeg er sammen med Christiane. Hun lytter og giver plads til MIG. Kan anbefales og helt sikkert tiden værd hvis du prioriterer dig selv og dit parforhold. Du går fra Christiane med en større forståelse og tillids til dig selv❤️

 

❤️

 

Mads, som var tæt på skilsmisse, skrev:

"Tak for en fantastisk bog. Den har været en kilde til styrke og mod"

 

❤️

 

Anja siger:

Du er god til på en fantastisk sjov, nærværende, kærlig og provokerende måde formår at stille spørgsmål til mine automattanker og –reaktioner og får mig til at stille spørgsmålstegn ved om de kan tolkes på en anden måde og hvordan mine automattanker indtil nu har spændt ben for mig.

 

❤️

 

Jesper siger:

Du er: indlevende, forstående, reflekterende, konkret, imødekommende og troværdig.

Det giver mig at jeg først og fremmest bliver jeg klogere på mig selv. Jeg får svar. 

Nysgerrighed ifht mit liv

Energi ifht at udrette noget og føle at der sker en udvikling i min tænkning

Reflekteret over ting som jeg ellers ikke ville have været opmærksom på

Jeg bliver udfordret (positivt)

Selvom jeg kommer uforberedt, har du input til, hvad der kan være vigtigt at tale om - og rammer plet.

Jeg har selfølgelig selv anvar for at alt det vi taler om kommer i rette retning.

 

❤️

 

Allan siger:

"Tak Christiane

Du har så evigt ret.

Så dit webinar. Jeg blev skilt i sept. Efter 15 års ægteskab og 20 år sammen.
Jeg ved nu hvad det gik galt. Og nyder dine mails.
Du er altid lige spot on"

❤️

 

Peter siger:

Hej Christiane,

jeg er ved at høre din bog, Kærlighed med Vilje. 
Jeg er ikke nået helt vildt langt i den, men jeg har lyst til at sige tak for især dine ord om at give slip og tage ansvar. Det vækker megen genklang i mit liv. 
[Peter fortæller sin historie, som vi aftalte at holde privat...]
Jeg har det bedste venskab med min ekskone i dag. Vi snakker bedre sammen nu end vi gjorde de sidste mange år af vores ægteskab. 
Christiane, jeg havde brug for at fortælle dig, at din bog har påvirket mig og fået mig til at tænke. Tak for det. 

 

❤️

 

Malene siger:

Kære Christiane

Jeg vil bare sige tak! Af hjertet tak for alt det jeg har fået med mig fra dig!

Jeg har jo længe kunnet mærke at det var essentielt godt, det jeg erfarede hos dig, men alligevel gik det jo ikke hurtigt med at ;
1) komme ud af min egen fikserede ide om, at jeg var kronisk single
2) og ikke at være det længere

Siden jeg har været hos dig, har mine dates været mere positive - også følelsen bagefter med at slippe for negativiteten - over at han ikke lige var den jeg søgte ; “suk - at nu har jeg spildt tiden igen!”
Næ - jeg har takket for hver en date og været klar i mit sind over at det var dejlige mennesker, men ikke kæreste match til mig.

Men så krøllede skæbnen på den helt fede måde;
Sagde ja til en blind date i Paris - til tre dages eventyr- som så skulle slutte. Jeg tænkte, at jeg tager chancen - for mit underliv har været gået i stå alt for længe. Og problematisk med slimhinderne efter kemo. Jeg må have den del af mig igang igen, hvis jeg skal være helt kæresteklar, tænkte jeg.

Jeg fortalte min date hvad formålet var for mig og bad om “ seduction with class” .... ( og det fik jeg!) Han syntes det var meget cool at jeg var så åben om mit problem og det ville han gerne hjælpe mig med.

Allerede da han hentede mig i lufthavnen krøllede skæbnen - for jeg tænkte “ gosh - der er han jo”.  Jeg sagde; “ jeg kan lide hvad jeg ser” - “ det kan jeg også “ sagde han .
Vi havde godt nok sex på første date
...... men vi har været sammen lige siden og vi taler om alt og griner rigtig meget.
5 intense uger ❤️
Og på mandag tager vi til Rom. Alt føles godt og rigtigt og sandt .
Nu vælger jeg kærligheden .... og jeg kan ( som amatør 😂) navigere i det takket være dig!

Knus og kærlighed og tak  🙏🏼

❤️
Sille siger:

Det jeg har fået mest ud af har været at se på alt det gode min mand og jeg har og fokusere på det. På at være opmærksom på alt den kærlighed jeg faktisk får.  
Derudover at få nydelse tilbage i kærlighedslivet.

Jeg har fået det vigtige med fra kurset, at jeg skal være tydeligere med, hvilke behov jeg har. At det er min opgave. At det jeg ønsker at ha’ i mit liv (f.eks nærhed) kræver en investering fra mig selv.

Jeg kigger på skygger, læser Debbie Ford, og er åben for de små nye vinkler at anskue kærligheden/seksualiteten fra. Først og fremmest har jeg givet ansvar tilbage til mine kære istedet for at fixe. Tak for vinklerne, Christiane.

 

❤️

 

Signe siger:

Tak for et rigtig godt kursus Christiane Meulengracht.  
Jeg synes det er befriende at tænke på, at jeg har ansvaret for min egen lykke. Det har jeg klart taget til mig.

At jeg selv skal sørge for at opfylde mine behov og stå ved det jeg har brug for. Fremfor at min familie skal være tankelæsere.  
Samtidig øver jeg mig i at vise min sårbarhed.

Det har jeg ikke været god til og klart at der ikke bliver et helt" jeg" uden.  
Jeg synes også at den del del hvor du talte om, hvorfor man møder sin modsætning er interessant. Og at det er de sider der kan irritere en lidt, som man selv kan øve sig i at gøre mere af.  


Jeg er generelt blevet mere rummelig over for min mand og den måde han er på, fremfor at vil lave ham om, så øver mig istedet på at være taknemmelig og sige det højt til både ham og mine børn. 
Tak for de mange gode værktøjer ❤️ 👍

 

❤️

 

Agnete siger:

Kære Christiane  
Tak for din hjælp til at forstå det vigtige i, at gøre sig forståelig og tydelig i det, man ønsker sig fra sin kæreste. Jeg kan godt se at det har noget med følelser at gøre, og det har noget med at blive  taget alvorlig, omfanget og  forstås. 


Det med mælken der blev købt forkert hjem, det kunne have været mig, men som du skriver drejer det sig om noget helt andet.

I går efter min mand havde lavet frokost til os, var køkkenet for første gang ryddet inden vi gik til bords , noget jeg tit har brokket mig over når det ikke var gjort , jeg orker ikke at komme ud til et køkken der roder efter man har spist. Det stammer fra min barndom hvor min mor var ekspert i at rode i køkkenet, og det var  os piger der skulle rydde op bagefter, hvilket mareridt.

Jeg blev så glad og fortalte min glæde til min mand, det er så lidt nogen gange hvad der egentlig skal til for at  gøre hinanden glad.  
Vi havde i går aftes, efter at have set din video om konfliktmønstre,  en dejlig lang snak om  i de mønstre vi havner i, virkelig lærerigt og vi fik snakket på en god måde uden anklage, kritik og skyld. Jeg synes vi er godt på vej og vi er meget beviste om vores måde at kommunikere med hinanden og andre på. Hvor er jeg glad for, at vi har fået taget fat på dette nu.  


 

❤️

 

Anette Kirkeby, Afdelingsdirektør Jyske Bank, siger:

Christiane, du er genial…

vi talt om anerkendelse med henvisning til dit indlæg så sent som imorges

Det var en supergod dag, hvor Christiane faciliterede på en nem og meget jordnær måde, så alle kunne være med og følte sig i øjenhøjde.
Der er ingen tvivl om at vi har fået et værdifuldt redskab som alle kan bruge og som har givet større indbyrdes forståelse og dermed bedre samarbejde.
Som leder har jeg fået større indblik i at knække motivationskoden for den enkelte medarbejder. Tak for det.”

 

❤️

 

Karina på 43 siger:

Christiane har ved flere lejligheder været levende case på mine lederuddannelseshold. Hun har en evne til at bruge sig selv som eksempel, så hendes fortællinger bliver vedkommende og relevante. Hendes ærlighed går hånd i hånd med skarpe refleksioner.

Jeg har (for hvem kan få nok af Christiane?) haft arrangeret en foredragsaften for en større gruppe kvinder med Christiane, hvor hun fik igangsat en levende debat om parforhold og kvindelighed.
Jeg er imponeret over, hvordan hun formår at tilrettelægge stof og niveau til målgruppen, og ikke mindst til at dreje på knapperne i nuet, så indhold og form bliver – nærmest intuitivt – justeret i nuet til de deltagende.
Jeg har efterhånden haft en del samtaler med Christiane.

Og når emnet drejer ind på de mere eksistentielle emner, så imponerer Christiane mig ved at holde fokus og sætte fut på erkendelserne ved at inddrage teoretiske begreber. De tungeste begreber og livsbegivenheder kan hun håndtere med en lethed og styrke. Samtalerne med Christiane foregår altid i et flyvende tempo og følelsen af at flyve holder. Længe efter.

Det er med dyb tiltro til, at Christiane betyder en mærkbar og givende forskel til alle de sammenhænge, hun indgår i, at jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

 

❤️

 

Christina, 33 siger:

Tak for et super godt foredrag.! Fik virkelig set tingene fra en helt anden side og helt sikkert noget man kan bruge fremover..

 

❤️

 

Anne, 45 siger:

Tak for en fantastisk, hyggelig, inspirerede og meget berigende aften! Gik hjem med en masse ny viden som jeg virkelig kan bruge til noget.