Kæreste søges: parforholdets største udfordring

Det gør jeg.

For jeg har spurgt henved 1.000 mennesker.

Hvad tror du, at de svarer?

Hvad tror du, at de længes allermest efter?

gnidningsfri og tydelig kommunikation?

– let og dejligt sexliv?

– gode oplevelser sammen?

– at føle sig begæret og værdifuld?

– at mærke sig selv – og deres partner?

– flirten?

Svaret er: det hele.

 

kæreste søges

En stor del af danskerne savner at være kæreste med den kæreste eller ægtefælle, de nu en gang har.

 

Der er langt imellem lysten til kærtegn, elskov og dét der kærlige blik, der giver bobler i maven.

De lever i et praktisk arbejdsfællesskab. Eller i høflig sameksistens (nogen mere høfligt end andre).

Men romantikken, kæresteriet og intimiteten udebliver.

Selvom det er præcis dét, de længes allermest efter.

Jeg ved nøjagtig, hvordan det føles. Tro mig, jeg har været der.

Det er én af årsagerne til, at jeg arbejder målrettet og professionelt med kærligheds- og parudvikling. Jeg er optaget af mysteriet i, at to velfungerende og velmenende voksne mennesker, der elsker hinanden, kan have så svært ved at vise den romantiske kærlighed.

Jeg er optaget af, hvor begæret og det nære, givende sexliv og kyssene bliver af når det hele bliver lidt for meget ”hverdag”.

 

Hvor bliver intimiteten af?

I dag ved jeg det godt.

Jeg ved også, hvordan jeg og du opretholder den dér helt særlige, varme gnist.

Det vil jeg gerne vise dig trin for trin. Så dit parforhold ikke kun er en godt venskab hvor I er gode samarbejdspartnere, men hvor I også bliver elskende igen.

Hvor du mærker forelskelsens boblen i maven igen.

Måske ikke helt så intenst og konstant som i de første, intense måneder hvor I kom sammen, men ny med fornyet glæde over at kende et menneske virkelig godt og samtidig have lyst til ham eller hende.

Hvor I får hinanden til at smile mens varmen breder sig i hele kroppen og føler den samhørighed, der gør, at I ved at I har lyst til at være sammen for altid.

 

Jeg kalder det Happy Love.

 

Det er i virkeligheden enkelt.

Det handler om 2 ting:

1) At flytte dit fokus det rigtige sted hen, så det bliver nemmere at være kærester.

2) At bruge din indsats og energi i parforholdet rigtigt, så I genskaber det, der hedder ”den seksuelle polaritet”.

 

Det er altså nogle afgørende forskelle mellem os, der er med til at skabe intimiteten og romantikken.

I modsætning til, når vi bliver for ens (det kalder jeg unisex, som dræber al sexlyst og intimitet – særligt hos kvinder).

Ja, det betyder, at jeg lærer dig som kvinde at få mere kontakt til dine smukke og helt unikke feminine sider og jeg lærer dig som mand at tude være mere maskulin i parforholdet.

Ikke feminin på en ”jeg-er-svag-og-hjælpeløs” måde, men alt det yndefulde, sensuelle og kloge i det feminine. Det legende og modtagende (og nej – du bliver ikke en stønnede sexkilling, men derimod uimodståelig).

Heller ikke maskulin i den aggressive, dominerende forstand, men på det groundede, galante måde som din kvinde kan læne sig ind i og stole 100% på fordi du er i fuld integritet og til at regne med.

 

I alt for mange parforhold er de afgørende og så vigtige forskelle, der giver adgang til at mærke kroppen og lysten, blevet begravet i hverdagen. I pligterne og alt det, vi skal nå.

 

Du opdager ved, at der er langt imellem nærheden, elskoven og lysten til kærtegn.

 

Happy Love er en trin for trin guide til dig, der er i et venskabeligt, men intimitetsløst parforhold og som vil genfinde nærværet, intimiteten og lysten. Et online forløb over 7 uger.

 

kæreste Happy Love - bliv elskende igen med dette Online PLUS forløb

Her er, hvad nogle af deltagerne på hold 1 har fået ud af at være med i Happy Love:

Anne siger:

1) Hvad var du mest bekymret for før du trykkede Ja tak og købte dette forløb?

 • Jeg var mest bekymret for om det blev for teoretisk for mig, og jeg kunne/ville “smutte”, når det blev svært. Havde en ide om at jeg havde brug for at blive holdt fast – det blev så mig selv der skulle holde mig fast :-).

2) Hvad var årsagen til, at du valgte at være med i forløbet – hvilke udfordringer stod du/I med?

 • Vores forhold var blevet reduceret til et rigtig godt venskab og et slags arbejdsfællesskab. Vi havde ingen intimitet eller sexualitet sammen.

3) Hvad er den største forandring som du har oplevet gennem forløbet?

 • Jamen vi har fundet hinanden igen også som kærester. Jeg oplever mig selv som mere åben, ærlig og villig til at investere (risikere)- at investere i fællesskabet – sjovt nok ved at “gøre” mindre og læne mig tilbage. Jeg oplever at min mand tager pladsen, og føler mig feteret som kvinde. Jeg rummer min sårbarhed og har accept på at jeg falder af hesten. Sidstnævnte er måske det vigtigste, da det altid har været svært for mig at “fejle”.

4) Hvad har været den største AHA-oplevelse?

 • Hvad der kan ske hvis jeg flytter fokus fra det jeg tror ikke er der ( det jeg ikke får) til alt det der er der til mig. Al den kærlighed – og “bare” ved at flytte fokus. Det er virkeligt gået op for mig hvor stor en betydning det har og – hvor stor effekt det har!!! WAAAAUUUU!!!! siger jeg bare

5) Hvad har forløbet givet dig helt konkret?

 • Rigtig gode værktøjer til at komme videre. Og så er det super at vi begge har deltaget og kender til redskaberne – det gør at vi bedere kan hjælpe og støtte hinanden når det blever svært ( det gør det jo engangimellem)

 

 • Synes også at jeg har fået mod og viljen til at ville mit parforhold. Mod til at vise min sårbarhed og accept på at den er der og rumme den.

6) Hvad har forløbet givet dig personligt?

 • Det har givet mig følelsen af kærlighed – også kærlighed til mig selv, og jeg er kommet i kontakt med min seksualitet og min “indre ludder” som jeg kærligt kalder hende 🙂

 

 • Jeg vil også gerne sige dig TAK Christiane. Din måde investere dig selv har haft stor betydning for at jeg har kunnet genkende mig selv. Føler mig afsløret på den gode måde – det er en befrielse at vide at andre har det på samme måde og jeg ikke er “forkert”. Jeg har lært at det er okay at fejle uden at det udløser katastrofealarm. Det giver mig håb og tro på at JEG vil mit parforhold og at jeg vil mig selv. Tusind tak!

 

Signe siger: 

1) Hvad var du mest bekymret for før du trykkede Ja tak og købte dette forløb?

 • Terapi? Er det noget for mig?

2) Hvad var årsagen til, at du valgte at være med i forløbet – hvilke udfordringer stod du/I med?

 • Vi kunne ikke kommunikere. Når det opstod konflikter kunne vi ikke løse dem. Min kæreste flygtede og jeg blev sur og indelukket.

3) Hvad er den største forandring som du har oplevet gennem forløbet?

 • Jeg har lært, at jeg kan vælge hvordan jeg vil reagere. Jeg trækker vejret og ta´r smilet på i stedet for at lade tankerne stikke af med mig. Jeg er blevet bedre til at bede om det jeg savner.

4) Hvad har været den største AHA-oplevelse?

 • At vi har et valg. At kærlighed er et valg. Vi kan vælge at se på det gode i livet eller det der ikke fungerer.

5) Hvad har forløbet givet dig helt konkret?

 • Jeg tror, at det vigtigste for mig er, at jeg har lært, at jeg selv er ansvarlig for min lykke. Jeg gør ting der gør MIG glad og har fjernet nogle at de dårlige vaner i mit liv og erstattet dem med ting som er gode for mig og mit sind.

6) Hvad har forløbet givet dig personligt?

 • En tro på at jeg er god nok 😊

 

Tage siger:

1)    Hvad var du mest bekymret for før du trykkede Ja tak og købte dette forløb?

 • Jeg var i min gamle rolle og min kone havde fundet forløbet, så jeg kunne bare sige ja og være en medløber, jeg ville gerne please hende.
 • Dybest set havde jeg et ønske om at forløbet kunne forandre vores liv sammen, men var bekymret for om at det blev et forløb som igen efterfølgende faidede ud og vi havnede samme sted som før forløbet.

2)    Hvad var årsagen til, at du valgte at være med i forløbet – hvilke udfordringer stod du/I med?

 • Vores parforhold har udviklet sig til at være mere et venskabsforhold, og ikke et kærlighedsforhold med intimitet og sexualitet, som jeg savnede rigtig meget

3)    Hvad er den største forandring som du har oplevet gennem forløbet?

 • En forståelse/bevidsthed at alle mine frustrationer ligger med udgangspunkt på egen banehalvdel
 • At vi kan tale sammen om vores sexualitet
 • At jeg kan være mig

4)    Hvad har været den største AHA-oplevelse?

 • Hvor vigtig det er at jeg finde min rolle som mand
 • Jeg blev helt klar på hvad min rolle har været som har ført os væk fra intimitet, nærhed og elskov

5)    Hvad har forløbet givet dig helt konkret?

 • At jeg handler hvis jeg ønsker forandring, at jeg tør være sårbar

6)    Hvad har forløbet givet dig personligt ?

 • Nærhed, intimitet, elskov. Jeg kan stå ved mig selv, ikke længere være et offer

 

Skal du være med på hold 2 af online-forløbet Happy Love ?

Der er åbent for tilmelding her i juni.

Når du melder dig til, får du straks adgang til modul 1 (ud af 7) samt bonusser.

Du får også link til den hermetisk lukkede facebookgruppe, som jeg har knyttet til dette forløb.

Facebookgruppen er for nogen mindst lige så værdifuldt som selve forløbet, for det er her vi alle kan hjælpe hinanden.

Du får også:

3 live webinarer med i købet. Ja – med mig. Hvert live webinar foregår sådan, at jeg forinden sender dig login-link så det er nemt at være med.

Når vi begynder, bruger jeg ca. 20 minutter på et konkret emne fra forløbet (som naturligvis handler om at fra ta være venner til elskenden igen). Resten af tiden er til alle de spørgsmål som du og de andre deltagere stiller. Webinarerne varer ca. 1 time alt.

Det er naturligvis kun åbent for deltagere i forløbet og aftalen er, at rummet er fortroligt. Jeg har afholdt mange af denne type live webinarer og jeg ved, at det er noget af det mest givende, for ikke alene oplever du, at du aldrig er alene med dine udfordringer og frustrationer, jeg vejleder dig også personligt.

 

Investeringen, der gør dig til en vidunderlig kæreste

Din investering i dit parforhold er 3495,- (det er mindre end 2 parforholds-samtaler. Det er også mindre end en romantisk weekend på hotel i håb om at få lidt sex og berøring).

Du kan også vælge betale i 5 månedlige rater og skal kun investere 699,- i dag (det kan du vel få 2 stk 3-retters menu for på det lokale italienske, men vinen kommer oven i).

Oven i det får du min 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

 

>>> ja – mit parforhold er en investering på 699,- værd <<<

 

Har du spørgsmål om forløbet er noget for dig (eller jer)?

Skriv til mig på hello@christiane.nu eller ring 61 700 777 (jeg er muligvis optaget af klienter, og vender tilbage til dig senere).

Allerkærligst,

Christiane

PS: din partner kan være med gratis. Ja – for nul kroner. Når du melder dig til, får du en kvittering, og skal blot svare på den, så ordner jeg resten.

2 Comments

 1. Henrik V Blunck den 25. juni 2019 kl. 18:46

  En af de ting, der bremser forholdet har i et forhold med en kvinde jeg kender været, at hun nævnte, at hun var bange for, at kys var indledningen til sex. Hun turde derfor ikke tage imod, fordi hendes daværende kæreste var typen, der troede det *altid* skulle ende med kys, hvis de startede med at kysse.

  Mænd burde tvangsindlægges til at se filmen What Women Want med det indlysende blik for, at kvinder elsker at blive tændt, især af mænd, som har den fornødne tid til ikke at gå ned i nederste hovede hver gang der indledes med kys og kærtegn…

  Det lyder så banalt, men er desværre en, blandt flere, grunde til, at dårlig sex også ender med dårlig intimitet, fordi man ganske enkelt ikke gider til sidst, når man ved hvad det alt for ofte ender med.

  Så mand jer op, og tag med på kurset. Lyder absolut interessant! 🙂

  • Henrik V Blunck den 25. juni 2019 kl. 18:46

   ende med sex, skulle der stå. Beklager fejlen i første afsnit…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.