Kvindeigen.dk er en blog om lyst, sex og livet. Redigeret af Christiane Meulengracht som er uddannet Coach, Enneagram Master og pt. sexologstuderende.

 

Indlæggende på christiane.nu er skrevet af flere forskellige eksperter inden for området lyst og sex.

 

Det er min mission at hjælpe lysten tilbage i Danmark. I efteråret 2012 kom der en undersøgelse frem, der viste at 1 ud af 7 par ikke havde sex. Det er ca. 14%.

 

Af de resterende 86% skal vi så huske på at det også omfatter:

  • dem der overdriver (sex og alder er angiveligt det, vi lyver mest om),
  • dem, der har sex lidt (men stadig sjældent) og
  • dem, der har sex, men som ikke har lyst, men gør det for deres partners skyld.

 

I årevis var jeg selv langt væk fra min krop og dermed min egen lyst, så jeg ved hvordan det føles. Jeg kender de konsekvenser det kan have. Det synes jeg ikke at nogen anden fortjener, og med christiane.nu er det min mission at hjælpe lysten på vej hos dig og eller din partner.

 

Jeg modtager kommentarer, bidrag og spørgsmål med kyshånd.

 

Lyst er ikke en entydig og konstant størrelse. Lyst skal holdes ved lige. Lysten er i din krop. Måske er den svær at høre. Lyst kommer indefra og du kan selv gøre noget ved det. Din lyst er dit ansvar.

 

Har du selv spørgsmål eller ønsker at bidrage med blog-indlæg, rådgivning, svar på henvendelser eller andet, håber jeg at du vil henvende dig til mig på telefon 61 700 777 eller på mail: hello@christiane.nu

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.