Mand: Bliv tankelæser

– forstå din kvinde og få mere sex. 

Book en mandeaften, polterabend eller kollega komsammen. Jeg garanterer et par underholdende og meget lærerige timer!

Nå ja – helt tankelæser bliver du måske ikke på disse to timer. Men tro mig, det ønsker du heller ikke. 🙂

Det, jeg kan love dig, er 2 underholdende timer hvor du tilmed går hjem med nye redskaber, du kan bruge med det samme. For eksempel:

✔  Forstå din kvinde og hvorfor hun reagerer som hun gør
✔  Kend hendes og dit kærlighedssprog og lær hvorfor det er vigtigt
✔  Sådan vender du en kold kvinde til en varm kvinde
✔  Fif til hvordan du tænder hende bedst
✔  Tricks til hvordan du håndterer de der u-undgåelige konflikter som bare er gentagelse efter gentagelse
✔  Sådan håndterer du hendes drama og brok
✔  Kvinder og krop. Hvorfor har de det så svært ved at give slip?
✔  Hvordan kan du vise hende at det er hende, du vil have?
✔  Tips til hvordan du får hende til at føle sig elsket (og mere lysten)
✔  Hvordan du kan føle dig elsket

 

Kort sagt: Redskaber til at forstå netop din kvinde endnu bedre og mulighed for at fyre op under jeres parforhold.

Jeg har speciale i kvinders behov, lyst og stress. I mit arbejde har jeg talt med hundredevis af kvinder om deres ønsker, drømme og længsler. Om hvad de savner, skammer sig over eller gerne ville lave om.  Om stress og sexlyst. Dét og mange andre guldkorn deler jeg med dig.

Det har andre sagt

“Det bedste fra aftenen var at jeg nu meget bedre forstår min kone. Det var også fedt at få nogle konkrete sex-tips. Du var vod til at få alle til at slappe af og være åbne. Jeg kommer gerne igen!” Jesper, 46.

Pris

Saml mindst 9 af dine venner eller kolleger. Så er prisen kun  297,- pr. snude.  Jeg lover dig vil være en god investering i dit og jeres parforhold.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre fra dig og du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 61 700 777 eller mail hello@christiane.nu og høre nærmere. Helt uforpligtende.

De kærligste hilsner,

Christiane

Christiane hjælper kvinder og mænd til et liv i kærlighed og glæde. Kender du din kærlighedskode?

Christiane hjælper kvinder og mænd til et liv i kærlighed og glæde. Kender du din kærlighedskode?

Om Christiane

Jeg vil gerne bidrage til at mennesker uden frygt, skam og fordomme kan føle sig frie og godt tilpas i sit kærligheds liv. Et liv, hvor der er mod til at kommunikere og vedkende sig sine ærlige behov og lyster.

Jeg hjælper dig til et intenst og rigt kærlighedsliv og stiller dig de spørgsmål, der får dig til at reflektere over, hvordan du bedst kan leve det liv du ønsker.

Jeg tror på:

At når vi bliver fyldt op med god energi i vores privatliv, og føler os elsket og støttet, er vi bedst mulig rustet til at modstå stress i vores øvrige livsområder.

Christiane Meulengracht er uddannet Coach & Sexolog, Shadow Facilitator og er Parterapeut.  Jeg hjælper dig med at få mere kærlighed i dit liv. Mere glæde, passion og lyst. Christiane holder foredrag, skriver artikler og arbejder som terapeut for både par og enkeltpersoner, der føler at de er gået i stå og som ønsker mere kærlighed og dybde i deres liv. Desuden er Christiane livsglad mor, kvinde og kæreste.

Skriver om sex, lyst og parforhold på www.christiane.nu

[Klik her] Få min guide der kan booste dit kærlighedsliv. Helt Gratis. Bliv samtidig automatisk tilmeldt nyhedsbrevet.