Christiane Meulengracht - parterapeut & sexolog, foredragsholder & forfatterinde

Lad mig spørge dig: hvad er mon det vigtigste i dit liv?
Dit job, dit parforhold, din familie, din frihed?

 

Hvis du er som fleste, står parforholdet med din kæreste og familie øverst på listen.

 

Coach, foredragsholder, Parterapeut, sexolog og hypnoterapeut Christiane Meulengracht

Du er sikkert klar over, at i langt mere end 50% af alle parforhold opstår der problemer og udfordringer pga. dårlig kommunikation, manglende eller lav sexlyst hos den ene eller utroskab. Nærværet og intimiteten mangler.

 

Selvom at det ville være dejligt at kunne løse det hele selv, jeg tror godt at du ved, at det går meget hurtigere og nemmere, når du får professionel hjælp, der hurtigt kan komme ind til sagens kerne og hjælpe dig /jer videre bedst muligt med unikke og dybt virkningsfulde metoder.

 

Som uddannet og erfaren Parterapeut & Sexolog hjælper jeg voksne mænd og kvinder, der drømmer om et fantastisk parforhold, hvor de oplever mere kærlighed, nærhed, bedre erotik og kommunikation og som ved, at det aldrig handler om at ændre på partneren, men om at aktivere skjulte ressourcer og styrker, der ligger hos dem selv.

 

Som noget helt særligt arbejder jeg med en unikke Kærlighed med Vilje Metode, som tager udgangspunkt i bevidst og ubevidst neurokodning, der betyder at du kan opleve positiv forandring og resultater på rekordtid uden at miste dig selv eller føle dig uautentisk.

 

Derimod vil du opleve mere indre ro, energi og overskud.

 

De fleste problemer i parforhold – også dem, der handler om utroskab, samliv og seksualitet - opstår på grund af dårlig kommunikation og gamle, ubevidste mønstre.

 

Som parterapeut hjælper jeg jer med at forstå hinanden og at sætte ord på, hvad du føler. Med udgangspunkt i, hvem du er. For ingen er ens.

 

Det er vigtigt at huske, at ubehagelig knas i parforholdet er ganske normalt, og der er altid hjælp at hente til at øge intimitet og nærvær, og netop her er parterapi baseret på, hvem I er og jeres personlige kærlighedskodning, ekstremt effektivt.

 

Parterapi og individuel terapi /coaching foregår i én af mine konsultationer i Nordsjælland nær Hellerup, Helsingør og København eller online.

Par-udvikling

Drømmer du om et sprudlende og varmt parforhold?

Savner du, at I har tid til at være nærværende og lyttende?

Længes du efter at slappe af og nyde sex?

Vil du gerne have gnist og glæde i dit kærlighedsliv?

Om Christiane

Jeg hjælper dig med selv at skabe varige forandringer og den allerbedste grobund for et blomstrende, nærværende og intimt parforhold gennem helt enkle metoder.

Jeg ved, at for at kærligheden skal trives, er det afgørende, at vi giver den opmærksomhed.

Bogen, jeg ville ønske, jeg havde haft

Kærlighed med vilje - sådan fornyer du nærværet, lysten og intimiteten

er bogen, der giver dig hvordan du tager ejerskab for dit kærlighedsliv, så du igen mærker lyst, nærhed og intimitet

Book foredrag

Christiane Meulengracht har arbejdet med ledelse, medarbejderudvikling og kommunikation siden 2006. Som ekspert inden for relationskompetence, klar kommunikation og konflikthåndtering har hun en dyb forståelse for hvorfor vi mennesker gør som vi gør og hvordan vi ændrer adfærd, energi og mindset.

Individuel Coaching / Terapi

Du er den, der skal leve dit liv.

Ikke andres.

Få hjælp til at tage det fulde ejerskab i dit liv og dermed skabe resultater på job og få skabt et kærlighedsliv og parforhold som giver dig ro, tryghed og kærlighed.

Online kurser

Kan du forbedre dit kærlighedsliv via et online kursus?

Absolut!

Fleksibelt, nemt og med et kæmpe udbytte.
Og endnu bedre: materialet er dit for altid, så du risikerer hverken at komme bagud eller glemme hvad du lærer.

Christiane Meulengracht - Få hjælp til parforholdet i Helsingør, Snekkersten, Hellerup & omegn

Udvikling i kærligheden og parforholdet fremfor afvikling med parterapi

Redskaber til parforholdet

 

Når I er udfordret i parforholdet og sexlivet, vil I formentlig opdage, at I taler forbi hinanden, kommer til at kritisere hinanden og misforstår hinanden.

Ingen af jer har til hensigt at såre den anden, men det er ofte det, der desværre sker.

Du har måske bemærket at i din længsel efter kærlighed og frygt for afvisning, kommer du måske til at ty til ubevidst forsvars-adfærd.

Som løsningsfokuseret parterapeut giver jeg jer redskaber, så I er i stand til at tydeliggøre jeres forventninger, behov og kommunikation I kommer ud af den nedadgående spiral og i stedet kan (gen)skabe en hverdag, hvor I glæder jer til at være sammen.

En parterapeut kan være løsningen

 

Der er heldigvis masser af hjælp at hente, hvis parforholdet er kommet på et sidespor, og I måske allerede har nævnt skilsmisse.

 

Det er en stor gevinst og investering at søge professionel hjælp for et parforhold i kraft af en parterapeut med speciale i at afdække jeres uhensigtsmæssige mønstre.

 

Med få og virkningsfulde redskaber kan et samliv nemlig forbedres markant. Uanset om I vil forbedre jeres forhold, afklare om I skal blive sammen eller afslutte jeres forhold, handler det om, at I føler jer trygge og at terapeuten er den rette for jer.

 

Når I vælger at gå i parterapi er den en investering – både for jeres parforhold og for hele familien.

Sådan arbejder jeg 

 

Når I ønsker at forbedre jeres parforhold, giver jeg jer løsningsorienterede redskaber og metoder til at være nærværende, ærlige og respektfulde.

 

Som parterapeut reder trådene ud for jer, hvis I er tvivl om, hvorvidt der er mere at komme efter i parforholdet, eller om I skal skilles. Hvis I er kommet frem til, at I ønsker at afslutte jeres forhold, hjælper jeg jer med at afslutte jeres forhold på en ordentlig måde, så I stadig kan kommunikere godt efter bruddet.

 

Det er afgørende for jeres fremtidige kommunikation og måden, skilsmissen forløber på – især hvis der er børn i klemme. Hos mig får I hjælp til at løse konflikter, så I begge er tilfredse, I lærer hinanden bedre at kende på et dybere plan, og I får hjælp til at genfinde kærligheden.

 

Jeg har base i Hellerup og Helsingør, og derfor har jeg både par og mennesker i individuelle samtaler fra København, Hørsholm, Helsingør og andre steder i Nordsjælland.

 

Glem ikke at jeg også er uddannet sexolog. I mit virke som sexolog hjælper jeg jer med at genfinde gnisten og intimiteten i parforholdet.

kaerlighed_med_vilje_parterapeut-sexolog-Christiane Meulengracht

Det, andre siger:

"Kære Christiane  

Tak for din hjælp til at forstå det vigtige i, at gøre sig forståelig og tydelig i det, man ønsker sig fra sin kæreste. 

Jeg kan godt se at det har noget med følelser at gøre, og det har noget med at blive taget alvorlig, omfanget og forstås.  

 Det er så lidt nogen gange hvad der egentlig skal til for at gøre hinanden glad. Vi havde i går aftes, efter at have set din video om konfliktmønstre, en dejlig lang snak om i de mønstre vi havner i, virkelig lærerigt og vi fik snakket på en god måde uden anklage, kritik og skyld. Jeg synes vi er godt på vej og vi er meget beviste om vores måde at kommunikere med hinanden og andre på. Hvor er jeg glad for, at vi har fået taget fat på dette nu. "

- Agnete, 42

"Kære Christiane. 

Du har i den grad forandret vores parforhold til helt nye højder. Og det, jeg har prøvet at få min mand til i over 30 år, har du klaret på ganske få uger. Så du vil for mig, altid være kære Christiane. Og tusind, tusind tak for det. Han er en mand der aldrig har været til at tale følelser med.
Når jeg havde noget, jeg måtte af med, skrev jeg et brev til ham, så han vidste hvordan jeg havde det. Og en meget sjælden gang, kom der lidt retur. Nu taler vi følelser HVER DAG. Og selv om vi altid har været stærke sammen og faktisk har haft det godt sammen i alle årene. Man lærer jo at være kæreste med en træmand. Så er det et stykke tid siden, vi har haft det så godt som nu. Vi er forelskede igen og nyder hver en time sammen. Så vi er dig dybt taknemmelige. 
Vi suger til os, og vi er faktisk benovet over, hvor meget arbejde du ligger i dette 🙏🙏🙏
Vi føler os, så meget taget i hånden og guidet med hjertet ♥️"

- Malou

Jeg har fået meget større selvindsigt for mit kærlighedsbehov. Jeg var vild med stemningen, tonen og den frie form. En rigtig god dag!

  • Gunhild, 48

"Christiane har en evne til at bruge sig selv som eksempel, så hendes fortællinger bliver vedkommende og relevante. Hendes ærlighed går hånd i hånd med skarpe refleksioner.

De tungeste begreber og livsbegivenheder kan hun håndtere med en lethed og styrke. 

Det er med dyb tiltro til, at Christiane betyder en mærkbar og givende forskel til alle de sammenhænge, hun indgår i, at jeg giver hende mine varmeste anbefalinger."

- Karina, 48

"Christiane er varm, nærværende og tillidsskabende. Jeg føler mig tryg og betydningsfuld når jeg er sammen med Christiane. Hun lytter og giver plads til MIG. Kan anbefales og helt sikkert tiden værd hvis du prioriterer dig selv og dit parforhold. Du går fra Christiane med en større forståelse og tillids til dig selv❤️”

  • Nadia

 

"Det jeg virkelig synes, at du er god til er at sætte ord på det der sker i mig og som jeg selv har svært ved at formulere. Det gør, at jeg føler mig set og forstået og kan nemmere arbejde med det. Det gør også at jeg føler at min mand forstår mig nu.

Du er god til at se mig så jeg ved, at det ikke kun er mig, der er mærkelig.

Du prøver ikke at fikse forholdet men giver plads til den konflikt der er og at den får lov til at udfolde sig – ment på den måde, at forholdet ikke skal reddes på bekostning af miste os selv- Vi må redde os selv og igennem det redde forholdet, hvis det skal."

  • Tine, gift på 9. år

"Du gav os et super kursus – og jeg har været på en del selvudvikling. 

Vi fik rigtig meget med hjem og NÆRVÆRET 🙂 er allerede styrket.  Men vi har hjemmearbejde for, og det glæder vi os til." 

  • Katarina, 48

"Christiane som underviser har været meget positivt.

Jeg har fået mere indsigt denne eftermiddag end de psykolog-timer jeg har været ved.

Hendes ærlighed er meget konkret og direkte, hvilket er noget der virkelig flytter noget for mig. ”

  • Vibeke, 47

"Det er de ting her, der virkelig har gjort en forskel for os. Jeg har brugt tid på at tænke mere over hvad jeg selv kan gøre i vores parforhold og hvad jeg kan gøre for hende. 

Jeg mærker at den opmærksomhed jeg nu giver får jeg så mange gange tilbage! Vi har det godt nu"

  • Michael, 32

"Tak Christiane, for at hjælpe mig og os videre. Jeg føler en ny livskraft og kan overskue hverdagen.

Vores måde at være sammen på som par er ændret.

Vores forhold er blomstret op og jeg er meget mere glad! Jeg troede at jeg ikke kunne finde ud af det der med parforhold, men ville heller ikke være alene. Men nu ved jeg, at vi elsker og støtter hinanden!"

  • Marianne, 43

Mit udbytte har været rigtig bredt og meget mere end forventet! Jeg føler at jeg har lært både mig selv og min kæreste at kende på en ny måde – også uden at han var tilstede. Det var meget omfattende og virkelig godt"

  • Marie-Louise, 28

Mit udbytte har været bevidsthed og fordybelse i følelser og tanker som ellers er svært i en travl hverdag. Og at give mig tid til refleksion og selvkærlighed. Strukturen på dagen var god, så det blev en fin balance mellem teori og øvelser og ikke for meget navlepilleri

  • Betina, 45

"Tak for en fantastisk, hyggelig, inspirerede og meget berigende aften!

Gik hjem med en masse ny viden som jeg virkelig kan bruge til noget."

- Anne, 45

"Det jeg virkelig synes, at du er god til er at sætte ord på det der sker i mig og som jeg selv har svært ved at formulere. Det gør, at jeg føler mig set og forstået og kan nemmere arbejde med det. Det gør også at jeg føler at min mand forstår mig nu.

Du er god til at se mig så jeg ved, at det ikke kun er mig, der er mærkelig.

Du prøver ikke at fikse forholdet men giver plads til den konflikt der er og at den får lov til at udfolde sig – ment på den måde, at forholdet ikke skal reddes på bekostning af miste os selv- Vi må redde os selv og igennem det redde forholdet, hvis det skal."

Tine

Tak for et super godt foredrag.! Fik virkelig set tingene fra en helt anden side og helt sikkert noget man kan bruge fremover..

- Christina, 33

”Christiane, du er genial…

Det var en supergod dag, hvor Christiane faciliterede på en nem og meget jordnær måde, så alle kunne være med og følte sig i øjenhøjde. 

Vi har fået et værdifuldt redskab som alle kan bruge og dermed bedre samarbejde. 

Som leder har jeg fået større indblik i at knække motivationskoden for den enkelte medarbejder. Tak for det.”

  • Anette Kirkeby, Afdelingsdirektør Jyske Bank

Jeg kan også hjælpe dig!

Dit kærlighedsliv er vigtigt. Skriv til mig om din største smerte og udfordring.

Du kan også få 20 minutters gratis telefonkonsultation eller bestille en hel time - en gave at give dig selv. Men start med at skrive til mig 😉

Mød også Christiane Meulengracht i disse medier: